[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Freelancer Pa netu
AgriSDatums: Svētdiena, 12.10.2008, 12.18.47 | Ziņas # 1
Admin
Grupa: Admins
Zinas: 166
Reputācija: 6
Status: Offline
Pieredzi, plašu, beztermiņa universā piepildīta ar neierobežotu skaitu piedzīvojumiem. You are the freelancer Edison Trent, an intergalactic jack-of-all-trades. Esat brīvmākslinieks Edison Trent, kas ir intergalactic Jack-of-all-trades. Your mission: whatever you want. Jūsu misija: neatkarīgi vēlaties. Become a smuggler or a ruthless space thug, a naval hero or a trader. Kļūt par kontrabandists vai cietsirdīgas kosmosa slepkava, kuģubūvē varoni vai tirgotājs. Dodge through asteroid fields while piloting elite spacecraft. Dodge izmantojot asteroid jomās izmēģināšanai, bet elites kosmosa. The action is endless as you make your way through 48 known star systems. Prasība ir bezgalīga, kā jūs padarīt savu ceļu 48 zināma zvaigžņu sistēmām. Greed, morality, compassion, anger... Mantkārība, morāles, līdzjūtība, dusmas ... whatever motivates you, the dynamic universe will respond. neatkarīgi motivē Jums, dinamiskā universā būs atbildēt. Take the first step. Pasākumus, kas pirmais solis. The universe is waiting. Visuma gaida.

http://delta-apollo.filer.lv/Games/file-flgls_v0_9beta1.exe.htm

"SG.ucoz.lv" administrators :D

Es iesaku taisit S3E2 MuOnline serverus, jo tie ir labaki neka parejie kas tagad ir.

Es mekleju kur var nopirkt "StarGate" speli (Ja jus zinat kur var nopirkt pliz zinojat, busu pateicigs).

Es domaju taisit MuOnine S3E2 serveri.

Un varbut vel taisisu CS,GTA SanAndreas serverus.
Pokera pamācība

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: