[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Visums 3 (Glabātuves)
AgriSDatums: Trešdiena, 29.04.2009, 07.21.19 | Ziņas # 1
Admin
Grupa: Admins
Zinas: 166
Reputācija: 6
Status: Offline

Šī noliktava ir domāta speciāli metālam. Katrs līmenis ļauj tajā novietot vel vairāk materiālu. Tik līdz noliktava ir pilna, raktuves darbs apstāsies, lai neradītu lielas katastrofas.

Šajās noliktavas glabājās kristāls. Ar katru līmeni jums būs iespēja saglabāt vairāk kristāla šajās noliktavās. Tik līdz noliktava būs pilna, raktuves savu darbu pārtrauks, lai neradītu lielas katastrofas.

Šajā ēkā tiek glabāts deitērijs. Katrs līmenis ļauj pārstrādāt un saglabāt aizvien vairāk deitērija. Tik līdz noliktava būs pārpildīta deitērija sintezators tiks aizvērts ciet, lai neradītu problēmas noliktavas tvertnēm ar pārslodzi.

Šī celtne nodrošina ar degvielu tavus draugus, kas palīdz tev aizsardzībā. Katrs līmenis spēj uzturēt līdz pat 10'000 deitērija .

Laikos, kad zeme 21. gadsimta pašiznīcinājās dēļ radiācijas pārslodzes, visums sāka uztraukties, kur lai novieto uzražotas raķetes, lai samazinātu radiācijas līmeni uz citam planētām. Ar laiku tika izgudrotas raķešu noliktavas , kurās brīvi varēja uzturēt raķetes

Ar katru šīs noliktavas līmeni šeit var noglabāt vel 5 interplanetarās raķetes un 10 anti ballistiskās raķetes.

"SG.ucoz.lv" administrators :D

Es iesaku taisit S3E2 MuOnline serverus, jo tie ir labaki neka parejie kas tagad ir.

Es mekleju kur var nopirkt "StarGate" speli (Ja jus zinat kur var nopirkt pliz zinojat, busu pateicigs).

Es domaju taisit MuOnine S3E2 serveri.

Un varbut vel taisisu CS,GTA SanAndreas serverus.
Pokera pamācība

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: