[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Visums 3 Celtnes (Raktuves)
AgriSDatums: Trešdiena, 29.04.2009, 07.22.09 | Ziņas # 1
Admin
Grupa: Admins
Zinas: 166
Reputācija: 6
Status: Offline

Metāls ir primārais materiāls priekš jūsu impērijas. Tālākos līmeņos raktuves var ražot vairāk metāla priekš celtnēm, kuģiem, aizsardzības sistēmām un pētniecības. Tā kā raktuve ar laiku kļūst dziļāka, ir nepieciešams vairāk enerģijas, lai viņas strādātu ar pilnu jaudu. Tā kā metāls ir ļoti populārs materiāls visumā, bet raktuvju skaits ir liels, šis resurs ir viszemāk novērtētais tirgošanā.

Kristāls ir pamatmateriāls, kuru izmanto elektriskajām ierīcēm.Salīdzinot ar metāla apstrādi, kristālu ir daudz grūtāk apstrādāt. Kuģu un celtņu būvniecība prasa noteiktu skaitu kristāla, lai tās darbotos pareizi.

Deitērijs tiek ražots ar īpašiem sintezatoriem, kuri atdala ūdeni no deitērija, izmantojot savas smalkās tehnoloģijas. Sintezatora uzlabojumi ļauj jums ievākt aizvien vairāk deitērija. Deitērijs tiek izmantots visur, sākot kā degviela kuģiem, tā falanga sensoru uzturēšanai, tā arī aizsardzības sistēmām.

Lielāks reaktors ļauj jums pārstrādāt vairāk enerģijas stundā.

Enerģija, ko rada šī spēka stacija ir aprēķināma šādi:
30 * [spēka stacijas līmenis] * (1.05 + [Enerģijas tehnoloģijas līmenis] * 0.01) ^ [Spēka stacijas līmenis]

"SG.ucoz.lv" administrators :D

Es iesaku taisit S3E2 MuOnline serverus, jo tie ir labaki neka parejie kas tagad ir.

Es mekleju kur var nopirkt "StarGate" speli (Ja jus zinat kur var nopirkt pliz zinojat, busu pateicigs).

Es domaju taisit MuOnine S3E2 serveri.

Un varbut vel taisisu CS,GTA SanAndreas serverus.
Pokera pamācība

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: